Våra Tjänster

Garanterad hög kvalitet till bästa lågt & biligt priset För Kundnöjdhet och glad

Trädgård

På Swepa erbjuder vi våra kunder ett komplett utbud av tjänster för deras trädgård. oavsett om det är planteringar, bevattning, jord, gödselmedel eller växtodling, erbjuder vi olika tjänster som behövs för att ett frö ska växa och bli ett träd eller förse din trädgård med blommande blommor.

Flytthjälp

Om du flyttar och letar efter ett trovärdigt flyttföretag som erbjuder kvalificerad flytt och omplaceringsassistans? Vi på Swepa hjälper dig med att flytta för våra värderade kunder.

Städning

På grund av hektiska rutiner kan rengöring helt enkelt försummas i vårt dagliga liv. Med Swepa har fler människor chansen att hyra städtjänster för att underlätta vardagen. Tänk dig att komma tillbaka till ditt hem som är fullständigt rent och snyggt!

Målning

Swepa erbjuder nu också målningstjänster. Vår målningstjänst tillhandahålls av skickliga proffs. Oavsett om du bygger ett hus, ett kontor eller ett kommersiellt torg eller renoverar din fastighet är The Swepa redo att betjäna dig. Våra priser är verkligen överkomliga och konkurrenskraftiga.